dissabte, 22 de novembre del 2008

CREATIVA BARCELONA







Avui amb la Isabel i el seu fill Albert hem anat al Saló Creativa Barcelona, que com ja sabeu, va començar ahir i acabarà demà, i que s'organitza junt amb el Saló del Hobby. Com sempre ens ha agradat molt veure els diferents stands, però el que realment ens ha agradat més de fer, a part de comprar i visitar els stands, ha estat dos cursos que hem realitzat, un d'un davantal de cuina, aprenent com es posa un biaix directament a maquina i un altre un coixinet d'olor fet amb una agulla de cosir a màquina, especial per fer punt d'incrustació.
Visitant aquesta nova edició del Saló Creativa Barcelona ens hem adonat que ha evolucionat, que cada vegada arriba més als gustos de la gent que és dedica al món de les manualitats. És més actual.
En el camp del patchwork hi hem pogut veure a més del patchwork tradicional, que agrada també a molta gent, hem vist treballs molt novedosos, que donen moltes idees i permeten crear i deixar anar la imaginació, deixant-la volar sense límits.
Hem vist també molts stands dedicats a l’scrap i al punching que s’estan imposant entre les/els aficionades/ats a les manualitats i que com el patchwork donen molt de marge a la creativitat.
També ens hem adonat que el món de la bijuteria és un àmbit que té molt per explorar i el qual també permet crear.
També hem vist el procés de creació d’un grafit, llàstima que no hi poguessin participar els visitants interessats en la tècnica, al menys durant l’estona que els hem esta veient.

Hoy con Isabel y su hijo Albert hemos ido al Saló Creativa Barcelona, que como ya sabeis, comenzó ayer y acabará mañana, y que se organiza junto con el Saló del Hobby. Como siempre nos ha gustado mucho ver los diferentes stands, pero lo que realmente nos ha gustado más hacer, a parte de comprar y visitar los stands, ha sido dos cursos que hemos realizado, uno de un delantal de cocina, aprendiendo como se pone un biés directamente a máquina y otro un cojín de olor hecho con una aguja de coser a máquina, especial para hacer punto de incrustación.
Visitando esta nueva edición del Saló Creativa Barcelona nos hemos dado cuenta que ha evolucionado, que cada vez se acerca más a los gustos de la gente que se dedica al mundo de las manualidades. Es más actual.
En el campo del patchwork hemos podido ver además del patchwork tradicional, que gusta también a mucha gente, hemos visto trabajos muy novedosos, que da muchas ideas y permiten crear y dejar ir la imaginación, dejándola volar sin límites.
Hemos visto también muchos stands dedicados a l’scrap y al punching, que se están imponiendo entre las/los aficionadas/os a las manualidades y que como el patchwork dan mucho margen a la creatividad.
También nos hemos dado cuenta que el mundo de la bisutería es un ámbito que tiene mucho por explorar y que también permite crear
También hemos visto el proceso de creación de un graffiti un graffiti, lástima que no pudiesen participar los visitantes interesados en el técnica, al menos durante el rato que los hemos estado contemplando.