diumenge, 18 de juliol de 2010

CURS ATC'S = CURSO ATC'S

Malgrat fa temps ja havia realitzat ATC’s. El divendres per la tarda vaig participat en un curset que fa molt de temps tenia ganes de fer i que per diverses raons encara no havia pogut efectuar, és el curs d'ATC's que imparteix la Núria Madurell, i que en aquest cas va donar a Elsa Labors.

A pesar de que hace tiempo ya había realizado ATC’s. El viernes por la tarde participé en un curso que hace mucho tiempo tenía ganas de hacer y que por razones diversas aun no había podido efectuar, es el curso de ATC's que imparte Núria Madurell, que en este caso dió en Elsa Labors.


Aquesta fotografia és la de del grup del matí que va fer l’album per ATC’s amb la Mercè i la Cecíla de Desedamas.


Esta fotografía es la del grupo de la mañana que hizo el álbum para ATC’s con Mercè y Cecíla de Desedamas.El curs va ser molt agradable i engrescador, vàrem aprendre tècniques i recursos nous que es poden aplicar no només a les ATC’s sinó també a altres treballs, patchwork, scrap, etc.

El curso fue muy agradable y estimulante, aprendimos técnicas y recursos nuevos que se pueden aplicar no solo a las ATC’s sino también a otro tipo de trabajos, patchwork, scrap, etc.
Aquest és el resultat de les ATC’s del grup que vàrem participar al curs.

Este es el resultado de todas las ATC’s del grupo que participamos en el curso.


I, aquest és el resultat de l’ATC que vaig fer jo

Y, este es el resultado de la ATC que hice yo

2 comentaris:

Núria Madurell ha dit...

Bon reportatge!!!!! Moltes gracies!!!

Josepa ha dit...

Hola bon dia Núria,
Moltes gràcies pels teus comentaris!
Sempre és un plaer fer cursos amb tu.
Espero que tinguis unes molt bones vacances!
Una abraçada
Josepa