dimarts, 6 de juliol de 2010

BRODAT A MÀQUINA = BORDADO A MÁQUINA

Avui us vull parlar d’una pàgina web, Sew Weird, on us podeu baixar setmanalment un alfabet molt primaveral per a brodar a màquina, Spring Garden Alphabet.

L’únic que heu de fer és subscriviu-vos a la seva revista on line “Newsletter” i setmanalment us enviaran un correu on trobareu l’enllaç per baixar-vos la lletra corresponent.

Aquesta setmana ha publicat la lletra T, i encara que queden poques lletres per acabar l’alfabet, el millor de tot és que et pots baixar totes les que ja s’han publicat fins ara.

També, al correu hi ha un enllaç a la pàgina de freebies on trobareu brodats només per a subscriptors / ores.

Com sempre recordeu que aquests brodats són per a ús personal i no oblideu mirar-vos en cada ocasió les condicions d’ús.

Espero que us agradi.

Feliç brodat!Hoy os quiero hablar de una página web, Sew Weird, donde os podéis bajar semanalmente un alfabeto muy primaveral, Spring Garden Alphabet, para bordar a máquina.

Lo único que tenéis que hacer es suscribiros a su revista on line “Newsletter” y semanalmente os enviaran un correo donde encontrareis el enlace para bajaros la letra correspondiente.

Esta semana han publicado la letra T, y aunque queden pocas letras para acabar el alfabeto, lo mejor de todo es que te puedes bajar todas las letras que ya se han publicado hasta ahora.

También, en el correo hay un enlace a la página de freebies donde encontrareis bordados solo para subscriptor@s.


Como siempre recordad que estos bordados son para uso personal y no olvidaros de mirar en cada ocasión las condiciones de uso.

Espero que os guste.

¡Feliz bordado!2 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

donant una ullada al teu blog
una abraçada des de Reus

Josepa ha dit...

Jo també he donat una ullada al teu blog.
Una abraçada des del Masnou