diumenge, 30 de maig del 2010

PUNTES DE COIXÍ = ENCAJE DE BOLILLOS


Avui per primera vegada he anat a una trobada de puntaires, era la 23a Diada de la Puntaire, i estava organitzada, com cada any, per l’Associació Catalana de Puntaires. Aquest any com que Badalona és la capital 2010 de la Cultura Catalana s’ha celebrat en aquesta ciutat.

Hi havia moltíssimes persones de tot Catalunya, Balears, Aragó, València i també de la resta de l’Estat, així com d’alguns països d’Europa. Tot plegat hi havia al voltant de 3.000 persones.

El temps ha acompanyat molt, encara que el sol cremava de valent.

A més de participar a la trobada hem pogut gaudir d’una exposició amb obres de puntes de coixí contemporani, entre elles el primer i segon premi del 6è Concurs Internacional de Puntes de Coixí contemporani 2009 “De cap a peus”



Hoy por primera vez he asistido a un encuentro de encajeras, era la 23a Diada de la Puntaire, y estaba organizada, como cada año, por la Associació Catalana de Puntaires. Este año como Badalona es la capital 2010 de la Cultura Catalana se ha celebrado en esta ciudad.

Había muchísimas personas de toda Cataluña, Baleares, Aragón, Valencia i también del resto del Estado, así como de algunos países de Europa. En total había alrededor de 3.000 personas.

El tiempo ha acompañado, aunque el sol quemaba mucho.

Además de participar en este encuentro hemos podido ver una exposición con obras de encaje de bolillos contemporáneo, entre ellas el primer y segundo premio del 6è Concurso Internacional de Encaje de Bolillos Contemporáneo 2009 “De cap a peus”