diumenge, 1 de març de 2009

CURS DE GOMA EVA (FOAM) = CURSO DE GOMA EVA

El dissabte 21 de febrer vaig assistir a un curs de goma eva (foam) amb la Leida Milena a Elsa Labors. Aquesta era la segona vegada que treballàvem la goma eva, la primera va ser abans de Nadal en un curs en el que varem fer un posa ampolles i un quadret amb una parella de gats:

El sábado 21 de febrero asistí a un curso de goma eva (foam) con Leida Milena en Elsa Labors. Esta era la segunda vez que trabajaba la goma eva, la primera fue antes de Navidad, en un curso en el que hicimos un posa botellas y un cuadrito con una pareja de gatos:I, aquí estem totes les que vàrem fer el curset de Nadal amb la Leida Milena i les nostres obres:

Y, aquí estamos todas las que hicimos el cursillo de Navidad con Leida Milena y nuestras obras:Aquesta vegada el que varem fer va ser un rellotge per penjar a la paret. En aquesta ocasió també ens ho varem passar molt bé i varem treballar de valent per poder-lo acabar.


Esta vez hicimos un reloj para colgar e la pared. En esta ocasión también nos lo pasaos muy bien y trabajamos muchísimo para poderlo acabar.

La Laura en plena acció: Laura en plena acción:


Totes les que vàrem fer el curs junt amb la Leida Milena i els nostres rellotges:

Todas las que hicimos el curso junto con Leida Milena y nuestros relojes:

Tots els rellotges: Todos los relojes:


Aquest és el que jo vaig fer: Este es el que yo hice:


Un detall: Un detalle:

2 comentaris:

MARGA'S HAPPY PATCHWORK ha dit...

Josepa, quin greu em va saber no poder venir, amb la ilusió que em feia a mi aquest rellotge; pero el meu amic invisible, la FM no m´ho va permetre.
Us van quedar tots fantástics.

Josepa ha dit...

Hola Marga,
Et varem trobar a faltar.
Espero que la propera vegada el teu amic FM et deixi i puguis venir.
Una abraçada
Josepa