dilluns, 1 de desembre del 2008

INTERNATIONAL QUILT STUDY CENTER



Si voleu tenir l'oportunitat de veure i conèixer quilts amb història us podeu connectar a la web de International Quilt Study Center & Museum, cada mes publica un quilt de les seves col·leccions, Quilt Of The Month, amb totes les dades corresponents: Títol del quilts, nom dels autors/es, lloc de realització, data, material en que està realitzat, com s’ha obtingut, ...
També fa una mica d’història dels blocs i del moment històric en que es van realitzar el quilts.
És una web interessant si voleu conèixer una mica la història del patchwork tradicional i on hi podeu trobar també altres informacions relacionades.
Aquest mes és un quilt titulat L’arbre de la vida, datat entre finals del segle divuit i principis del segle dinou.

Si queréis tener la oportunidad de ver y conocer quilts con historia os podéis conectar a la web de International Quilt Study Center & Museum, cada mes publica un quilt de sus colecciones, Quilt Of The Month, con todos sus datos: Título de los quilts, nombre de los autores/as, lugar de realización, fecha, material en que está realizado, como se obtuvo, ...
También hace una poco de historia de los blocs y del momento histórico en que se realizaron los quilts.
Es una web interesante si queréis conocer un poco la historia del patchwork tradicional y donde también podéis encontrar otras informaciones relacionadas.
Este mes es un quilt titulado “El árbol de “la vida”, fechado entre el final del siglo dieciocho y el principio del siglo diecinueve.