dimecres, 22 de juny del 2011

BOLÍVIA



Aquest estiu una  part dels membres de la nostra família (quatre) aprofitarà les seves vacances per cooperar a Bolívia amb l'ONG Soldebo.

A partir del 28 d’aquest mes, cadascun de nosaltres quatre, junts amb els altres voluntaris de l’ONG, anirà marxant en dies diferents, per arribar a Bolívia per fer tasques diferents a ciutats diferents: Santa Cruz, La Paz, El Alto,...

No sabem com ens anirà, el que si sabem és que rebrem més del que donarem.

Dissabte passat varem fer la festa d’enviament.

El meu grup, la Neus, la Verònica i jo, que marxem el 25 de juliol a El Alto, varem preparar una Whaipala amb bosses d’olor amb herbes del nostre país (romaní), com a símbol d’unió entre els dos països, que donarem a l’escola que ens acollirà durant tots els dies que estem a Bolívia.


Este verano una  parte de los miembros de nuestra familia (cuatro) aprovechará sus vacaciones para cooperar en Bolivia con la ONG Soldebo. 

A partir del 28 de este mes, cada uno de nosotros cuatro, junto con los otros voluntarios de la ONG, irá marchando en días diferentes, para cuando lleguemos a Bolivia hacer tareas diferentes en ciudades diferentes: Santa Cruz, La Paz, El Alto,...

No sabemos como nos irá, lo que si sabemos es que recibiremos más de lo que daremos.

El sábado pasado hicimos la fiesta del envío.
Mi grupo, Neus, Verónica y yo, que marchamos el 25 de julio a El Alto, preparamos una Whaipala con bolsas de olor con hierbas de nuestro país (romero), como símbolo de unión entre los dos países, y que daremos a la escuela que nos acogerá durante todos los días que estemos en Bolivia.

dimarts, 21 de juny del 2011

NOU BLOG = NUEVO BLOG

Les alumnes de patchwork del segon grup dels divendres a Elsa Labors acaben d’iniciar un nou blog El club dels divendres, que van presentar al sopar de fi de curs, amb logo inclòs.

De moment només han publicat una entrada, però coneixent les seves integrants, segurament seran moltes més.

Serà interessant de seguir-lo, per fer-ho només cal que enllaceu aquí

BENVINGUDES AL MÓN DELS BLOGGER I MOLTA SORT!


Las alumnas de patchwork del segundo grupo de los viernes en Elsa Labors  acaben de iniciar un nuevo blog El club dels divendresque presentaron en la cena de fin de curso, con logo incluido.
  
De momento solo han publicado una entrada, pero conociendo a sus integrantes, seguramente serán muchas más.

Será interesante seguirlo, para hacer solo tenéis que enlazar aquí.

BIENVENIDAS AL MUNDO DE LOS BLOGGER Y MUCHA SUERTE!


SOPAR FI DE CURS = CENA FIN DE CURSO








Ahir per celebrar el fi de curs de patchwork varem anar a sopar, aquesta vegada ho varem fer a Casa Aliaga

La Bàrbara, la seva propietària, que també fa patchwork amb nosaltres hi va insistir molt, i encara que queda lluny dels circuits de Gràcia, on anem habitualment a fer aquestes celebracions, aquest cop ens va convèncer, i va ser una molt bona elecció, hi vàrem menjar molt bé i hi vàrem ser molt ben atesos.

No hi fan sopars, però per grups concertats amb antelació s’hi pot anar. Si ho feu menjareu molt bé i la relació qualitat preu és excel·lent.

Nosaltres ens ho vàrem passar molt bé, i malgrat em vaig deixar la càmera de fotos, en vaig poder fer algunes amb el mòbil, no és el mateix, però per a l’ocasió serveixen.



Ayer para celebrar el fin de curso de patchwork fuimos a cenar, esta vez lo hicimos en Casa Aliaga

Bàrbara, su propietaria, que tambien hace patchwork con nosotros insistió mucho, y aunque queda lejos de los circuitos de Gracia, donde vamos habitualmente a hacer estas celebraciones, esta vez nos convenció, y fue una elección muy buena, cenamos muy bien y fuimos muy bien atendidas.

No hacen cenas, pero para grupos concertados con antelación se puede ir. Si lo hacéis, comeréis muy bien y la relación cualidad precio es excelente

Nosotros nos lo pasamos muy bien, y aunque me deje la cámara de fotos, pude hacer algunas con el móvil, no es lo mismo, pero para la ocasión sirven.