dilluns, 31 de maig del 2010

BLOGS

Avui afegeixo un link a un blog que ja fa temps que segueixo i que no té desperdici, és el Blog de Georgina.

Suposo que la majoria de vosaltres el coneixeu, però per si hi ha algú que encara no l’ha descobert aquí hi ha els seu enllaç: http://eltallerdegeorgina.blogspot.com/


Hoy añado un link a un blog que ya hace tiempo que sigo y que no tine desperdicio, es el Blog de Georgina.

Supongo que la mayoría de vosotr@s lo conoceis, pero por si hay alguien que aíún nol o ha descubierto, aquí hay su enlace: http://eltallerdegeorgina.blogspot.com/

diumenge, 30 de maig del 2010

PUNTES DE COIXÍ = ENCAJE DE BOLILLOS


Avui per primera vegada he anat a una trobada de puntaires, era la 23a Diada de la Puntaire, i estava organitzada, com cada any, per l’Associació Catalana de Puntaires. Aquest any com que Badalona és la capital 2010 de la Cultura Catalana s’ha celebrat en aquesta ciutat.

Hi havia moltíssimes persones de tot Catalunya, Balears, Aragó, València i també de la resta de l’Estat, així com d’alguns països d’Europa. Tot plegat hi havia al voltant de 3.000 persones.

El temps ha acompanyat molt, encara que el sol cremava de valent.

A més de participar a la trobada hem pogut gaudir d’una exposició amb obres de puntes de coixí contemporani, entre elles el primer i segon premi del 6è Concurs Internacional de Puntes de Coixí contemporani 2009 “De cap a peus”



Hoy por primera vez he asistido a un encuentro de encajeras, era la 23a Diada de la Puntaire, y estaba organizada, como cada año, por la Associació Catalana de Puntaires. Este año como Badalona es la capital 2010 de la Cultura Catalana se ha celebrado en esta ciudad.

Había muchísimas personas de toda Cataluña, Baleares, Aragón, Valencia i también del resto del Estado, así como de algunos países de Europa. En total había alrededor de 3.000 personas.

El tiempo ha acompañado, aunque el sol quemaba mucho.

Además de participar en este encuentro hemos podido ver una exposición con obras de encaje de bolillos contemporáneo, entre ellas el primer y segundo premio del 6è Concurso Internacional de Encaje de Bolillos Contemporáneo 2009 “De cap a peus”

dimecres, 26 de maig del 2010

BRODAT A MÀQUINA = BORDADO A MÁQUINA

Si sou aficion@ts als alfabets i us agrada brodar, avui comença un nou alfabet a la web de Cute Alphabets que podreu col•leccionar. Cada dia hi trobareu una lletra nova, que podreu utilitzar per guarnir qualsevol peça de roba.

Feliç brodat!

Si sois aficiond@s a los alfabetos y os gusta bordar, hoy empieza un alfabeto nuevo en la web de Cute Alphabets que podréis coleccionar. Cada día encontrareis una letra nueva, que podréis utilizar para adornar cualquier pieza de ropa.

¡Feliz bordado!

diumenge, 16 de maig del 2010

BRODAT A MÀQUINA = BORDADO A MÁQUINA

Una de les aficions que tinc és brodar a màquina amb el mòdul de brodar.

Com que vull compartir aquesta afició amb totes/tots vosaltres, a partir d’avui aniré afegint enllaços a pàgines web de brodats per a mòdul de màquina de cosir on s’hi poden trobar brodats gratis, per a ús particular, per descarregar.

Els podeu trobar a: "La meva llista de pàgines de brodats"

Abans de descarregar els arxius us heu de llegir atentament les condicions de descàrrega i d’ús de cada web. Aquests arxius mai no són per vendre, sinó per utilitzar particularment.

Crearé un nou apartat amb aquests enllaços, i l’aniré actualitzant afegint-ne de nous tant sovint com pugui.

Avui començaré per la pàgina de Amazing Embroidery Designs. Aquesta pàgina afegeix cada dia un brodat nou, i a més en posa un a lliure disposició de les / dels internautes.

Espero que us agradi, us sigui útil i us ho passeu molt bé. Feliç brodat!



Una de las aficiones que tengo es bordar a máquina con el módulo de bordar.

Como quiero compartir esta afición con to@s vosotr@s a partir de hoy iré añadiendo enlaces de páginas web de bordados para módulo de máquina de coser, donde se pueden encontrar archivos gratis, para uso particular, para descargar.

Podéis encontrar los enlaces en: "La meva llista de pàgines de brodats" = “Mi lista páginas de bordados”

Antes de descargar los archivos leeros atentamente las condiciones de descarga y de uso de cada web. Estos archivos no son para vender, sino para uso particular

Crearé un nuevo apartado con estos enlaces, y lo actualizaré añadiendo nuevos enlaces tan a menudo como pueda.

Hoy empezaré por la página de
Amazing Embroidery Designs. Esta página añade cada día un nuevo bordado, y además pone uno a libre disposición de l@s internautes.

Espero que os guste, os sea útil y os lo paséis muy bien. ¡Feliz bordado!