dissabte, 17 de juliol de 2010

BRODAT A MÀQUINA = BORDADO A MÁQUINA

Avui volia posar una notícia sobre el curs d’ATC’s que vaig fer ahir amb la Núria Madurell a Elsa Labors, però acabo de descobrir aquest brodat i us en faig cinc cèntims. De seguida que tingui aquesta notícia apunt també us la posaré.

Per a les/ als avançades/ts que ara a l’estiu ja comenceu a preparar el Nadal, aquí teniu un enllaç a un brodat gratis d’un naixement que podeu provar. No garanteix la qualitat però es pot intentar de fer-lo fent un petit assaig primer.

Llegiu bé les condicions d’ús que com sempre veureu que aquests brodats són per a ús particula
En aquesta mateixa web, Carolyn Designs, hi trobareu més brodats que també us podeu descarregar, sempre amb les mateixes condicions d’ús.
Espero que us agradi
Feliç brodat!


Hoy quería poner una noticia sobre el curso de ATC’s que hice ayer con Núria Madurell en Elsa Labors, pero acabo de descubrir este bordado y os lo adelanto. En seguida que tenga a punto esta noticia también os la pondré.
Para las/los adelantadas/dos que ahora en el verano ya empezais a preparar la Navidad, aquí teneis un enlace a un bordado gratis de un nacimiento que podeis probar. No garantiza la cualidad pero podeis intentar de bordarlo haciendo un pequeño ensayo primero.
Leed bien las condiciones de uso, que comoi sempre vereis que estos bordados son para uso particular.
En esta misma web, Carolyn Designs, encontrareis t más borddos, que también os podeis descargar, siempre con las mismas condiciones de uso.
Espero que os guste.
¡Feliz bordado!