dissabte, 20 de febrer del 2010

BOSSA DINAR = BOLSA COMIDA



En aquesta època que la majoria treballem fora de casa, cada vegada surt més a compte, per la salut i per la butxaca, portar el dinar fet des de casa. En relació a això, acabo de veure aquest tutorial per a realitzar una bossa per portar el dinar. Nosaltres podem fer-li variacions de mida o de finalitat, canviant-li el motiu brodat, brodant una altre imatge o afegint una aplicació.
El tutorial està molt ben explicat, pas a pas, amb imatges de tots els passos, i enllaços als diferents materials utilitzats.
Si us passegeu una mica per aquest blog, veureu que també hi ha molts d’altres tutorials, de patchwork i també de punt (mitja i ganxet).


En esta época que la mayoría trabajamos fuera de casa, cada vez sale más a cuenta, para la salud y para el bolsillo, llevar la comida hecha desde casa. En relación a esto, acabo de ver este tutorial para realizar una bolsa para llevar la comida. Nosotros podemos hacerle variaciones de medida o de finalidad, cambiándole el motivo bordado, bordando otra imagen o añadiéndole una aplicación.
El tutorial está muy bien explicado, paso a paso, con imágenes de todos los pasos, y enlaces a los diferentes materiales utilizados.
Si os paseáis un poco por este blog, veréis que también hay otros tutoriales de patchwork y también de punto (media y ganchillo).