diumenge, 14 de juny del 2009

9è DINAR SOLIDARI ONG ADIA = 9ª COMIDA SOLIDARIA ONG ADIA

Avui hem participat en el “9è Dinar solidari” amb un grup d’amics que col·laboren amb l’ONG ADIA, Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica .
Aquest dinar organitzat per ADIA, junt amb una conferència que ha impartit Gerard Roma Pla, un dels autors de les fotografies i del documental “A Etiòpia hi ha cuques de llum” i una exposició dels projectes i activitats de la mateixa ONG, ha tingut lloc al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, a l‘Escola bressol Gespa. El reportatge va ser realitzat pel Gerard Roma i en Xevi Castejón.
També, el dinar és una de les activitats anuals que es duen a terme per tal de recollir fons per als projectes en els que ADIA treballa a la regió del nord d'Etiòpia (el Tigray), juntament amb associacions i entitats regionals de la zona, per minimitzar els efectes de la desnutrició infantil i millorar així les possibilitats de desenvolupament d'aquesta regió.

Si voleu més informació i/o hi voleu col·laborar, a la seva web hi trobareu els projectes en els que
ADIA està treballant actualment i les activitats que ha dut a terme fins ara. També hi trobareu la informació de com podeu col·laborar amb ells.

Hoy hemos participado en la “9ª Comida solidaria” con un grupo de amigos que colaboren con la ONG ADIA, Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica .
Esta comida organizada por
ADIA, junto con una conferencia que ha impartido Gerard Roma Pla, uno de los autores de las fotografías y del documental “A Etiòpia hi ha cuques de llum” y una exposición de los proyectos y actividades de la misma ONG, ha tenido lugar en el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el Parvulario Gespa. El reportaje “A Etiòpia hi ha cuques de llum” fue realizado por Gerard Roma y Xevi Castejón.
Además, la comida es una de las actividades anuales que se realizan para recoger fondos para los proyectos en los que ADIA trabaja en la región del norte de Etiopia (el Tigray), juntamente con asociaciones y entidades regionales de la zona, para minimizar los efectos de la desnutrición infantil y mejorar así las posibilidades de desarrollo de esta región.
Si queréis más información y/o queréis colaborar con la ONG, en su web encontrareis los proyectos en los que ADIA está trabajando actualmente y las actividades que ha realizado hasta ahora. También encontrareis la información de cómo podéis colaborar con ellos.

dissabte, 13 de juny del 2009

DIA EUROPEU PER FER PATCHWORK EN PÚBLIC = DÍA EUROPEO PARA HACER PATCHWORK EN PÚBLICO

Aquest any per primer cop l’EQA, l'European Quilting Association, promou un dia europeu per fer patchwork en públic “European-wide Quilting in Public Day” (EU-QUiP Day)

L’origen de la celebració s’inspira en el Dia mundial de fer punt de mitja en públic, WWKIDAY, que va començar el 2005 a Estats Units.

Emulant el WWKIDAY, i com que el patchwork, igual que el punt és una activitat que tant es pot fer en privat, com en públic, aquest any s’inicia aquesta jornada oberta al públic per primer cop, per tal de compartir experiències i per mostrar que és el patchwork, tant a la gent que ja el coneix, com a les persones que s’hi interessin per primer cop.

Enguany es celebrarà el tercer dissabte de juny, 20/06/09, que aquest any coincideix en que és el dissabte més llarg de l’any.

Podeu veure més informació a la web de l’EQA i a la web de l'Asociación Española de Patchwork.

Este año por primera vez l’EQA, European Quilting Association promueve un día europeo para hacer fer patchwork en público “European-wide Quilting in Public Day” (EU-QUiP Day)

El origen de la celebración se inspira en el Día mundial de hacer punto de media en público, WWKIDAY, que empezó el año 2005 en Estados Unidos

Emulando el
WWKIDAY, y como el patchwork, igual que el punto es una actividad que tanto se puede hacer en privado, como en público, este año se inicia esta jornada pública por primera vez, para compartir experiencias y para mostrar que es el patchwork, tanto a la gente que ya lo conoce, como a las personas que se interesen por primera vez.

Este año se celebrará durante el tercer sábado de junio, 20/06/09, que coincide en que es el sábado más largo del año.

Podéis ver más información en la web de la
EQA y en la web de la Asociación Española de Patchwork

dimarts, 2 de juny del 2009

VIATGE A SUÏSSA = VIAJE A SUIZA

Com que ja hi estic posada, avui faig una primera entrada sobre el viatge a Suïssa, que varem fer la Mryam i jo la setmana passada, organtizat per Bernina Sewing Machine de Girona. Durant el viatge vàrem conviure amb gent molt interessant, també aficionada o professional del patchwork. Vàrem poder visitar una Fira Festival de Patchwork a Alemanya, "Das Bodensee Quiltfestival 2009" i fer un curs amb la quilter alemanya Pia Welsh provant la nova màquina de cosir 830, al nou Bernina Creative Center. També vàrem tenir temps de fer turisme visitant les cataractes del Rhin, Rheinfall, a Schaffhausen i viatjar amb el tren Bernina Express, des de Chur a Suïssa fins a Tirano Itàlia, viatge que varem fer tant d'anada com de tornada.

Como ya estoy en ello, hoy hago una primera entrada sobre el viaje a Suiza, que hicimos Miryam y yo la semana pasada, organizado por Bernina Sewing Machine de Girona. Durante el viaje convivimos con gente muy interesante, también aficionada o profesional del patchwork. Pudimos visitar una Feria Festival de Patchwork en Alemania, "Das Bodensee Quiltfestival 2009” y hacer un curso con la quilter alemana Pia Welhs, probando la nueva máquina de coser 830, en el nuevo Bernina Creative Center. También tuvimos tiempo de hacer turismo visitando las cataratas del Rin, Rheinfall, en Schaffhausen, y viajar en el tren Bernina Express, desde Chur en Suiza hasta Tirano en Italia, viaje que hicimos tanto de ida como de vuelta.

BLOG

Des de fa ja un temps tinc el blog molt abandonat, sense fer-hi cap entrada. Avui una amiga de patch, la Laura, m'ha enviat un enllaç al seu nou blog, http://entrehilosyalgodones.blogspot.com/, i aprofito per fer aquesta nova entrada per notificar-ho a tothom.

Desde hace tiempo tengo el blog muy abandonado, sin hacer ninguna entrada. Hoy una amiga de patch, la Laura, me ha enviado el enlace a su nuevo blog,
http://entrehilosyalgodones.blogspot.com/, y aprovecho para hacer esta nueva entrada y así notificarlo a tod@s.