diumenge, 14 de juny del 2009

9è DINAR SOLIDARI ONG ADIA = 9ª COMIDA SOLIDARIA ONG ADIA

Avui hem participat en el “9è Dinar solidari” amb un grup d’amics que col·laboren amb l’ONG ADIA, Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica .
Aquest dinar organitzat per ADIA, junt amb una conferència que ha impartit Gerard Roma Pla, un dels autors de les fotografies i del documental “A Etiòpia hi ha cuques de llum” i una exposició dels projectes i activitats de la mateixa ONG, ha tingut lloc al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, a l‘Escola bressol Gespa. El reportatge va ser realitzat pel Gerard Roma i en Xevi Castejón.
També, el dinar és una de les activitats anuals que es duen a terme per tal de recollir fons per als projectes en els que ADIA treballa a la regió del nord d'Etiòpia (el Tigray), juntament amb associacions i entitats regionals de la zona, per minimitzar els efectes de la desnutrició infantil i millorar així les possibilitats de desenvolupament d'aquesta regió.

Si voleu més informació i/o hi voleu col·laborar, a la seva web hi trobareu els projectes en els que
ADIA està treballant actualment i les activitats que ha dut a terme fins ara. També hi trobareu la informació de com podeu col·laborar amb ells.

Hoy hemos participado en la “9ª Comida solidaria” con un grupo de amigos que colaboren con la ONG ADIA, Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica .
Esta comida organizada por
ADIA, junto con una conferencia que ha impartido Gerard Roma Pla, uno de los autores de las fotografías y del documental “A Etiòpia hi ha cuques de llum” y una exposición de los proyectos y actividades de la misma ONG, ha tenido lugar en el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el Parvulario Gespa. El reportaje “A Etiòpia hi ha cuques de llum” fue realizado por Gerard Roma y Xevi Castejón.
Además, la comida es una de las actividades anuales que se realizan para recoger fondos para los proyectos en los que ADIA trabaja en la región del norte de Etiopia (el Tigray), juntamente con asociaciones y entidades regionales de la zona, para minimizar los efectos de la desnutrición infantil y mejorar así las posibilidades de desarrollo de esta región.
Si queréis más información y/o queréis colaborar con la ONG, en su web encontrareis los proyectos en los que ADIA está trabajando actualmente y las actividades que ha realizado hasta ahora. También encontrareis la información de cómo podéis colaborar con ellos.