diumenge, 15 de març del 2009

FESTIVAL INTERNACIONAL DE PATCHWORK, STGES

El Festival Internacional de Patchwork a Sitges ja ha passat. Aquest any hem pogut veure més exposicions que en anys anteriors.

El Festival Internacional de Patchwork en Sitges ya ha pasado. Este año hemos podido ver más exposiciones que en años anteriores.

A les exposicions dels dos concursos organitzats, com sempre, hi ha hagut quilts que ens han agradat més i d'altres que no tant, però en general tots han estat molt treballats.
En las exposiciones de los dos concursos organizados, como siempre, ha habido quilts que nos han gustado más que otros, pero, en general todos han estado muy trabajados.
Felicitats a totes les guanyadores!
Felicidades a todas las ganadoras!

De tot el que varem veure, per la seva originalitat ens van agradar molt els treballs que van participar al concurs "Inspirados en la música", que van organitzar desedamas i l'AEP amb la col·laboració del Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya.
La majoria dels treballs presentats van ser quilts, encara que el concurs era obert a qualsevol tipus de treball tèxtil.
De todo lo que vimos, por su originalidad nos gustaron mucho los trabajos que participaron en el concurso "Inspirados en la música", organizado por desedamas y l'AEP con la colaboración del Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya.
La mayoría de los trabajos presentados fueron quilts, aunque el concurso era abierto a cualquier tipo de trabajo l textil.

Aquest és el quilt guanyador:
Este es el quilt que ganó:



I aquesta és la seda pintada a ma amb la que la guanyadora va treballar:
Y, esta es la seda pintada a mano con la que la ganadora trabajó: