dilluns, 24 de novembre del 2008

CREATIVA BARCELONA



Ahir vaig tornar a anar al Saló Creativa, aquest cop amb la Miryam. Ens havíem apuntat a dos cursos al matí i vàrem arribar a primeríssima hora perquè les cues de l'entrada no ens endarrerissin. Els dos cursos eren per aprendre a fer servir uns regles determinats.
En el primer varem fer un camí de taula ondulat, que no varem tenir temps d'acabar del tot, però si que ens varem emportar fet el top.
El segon eren per aprendre a utilitzar uns regles per tallar els Jelly Roll. Varem fer un guarniment per una ampolla o per un vas.
Per la tarda, ja després de dinar, ens varem dedicar a passejar, comprar i perdre'ns pels diferents stands de patchwork, d'scrap, de bijuteria, de pasta modelable, ...
Com que ens ho varem passar molt bé, si podem, l'any que ve hi tornarem.
Ayer volví al Saló Creativa, esta vez con Miryam. Nos habíamos inscrito a dos cursos por la mañana y llegamos primerísima hora para que las colas no nos retrasasen. Los dos cursos eran para aprender a usar unas reglas determinadas.
En el primero hicimos un camino de mesa ondulado, que no tuvimos tiempo de acabar, pero nos llevamos hecho el top.
El segundo era para aprender a utilizar unas reglas para cortar los Jelly Rolls. Hicimos un adorno para una botella o para un vaso.
Por la tarde, ya después de comer, nos dedicamos a pasear, comprar y perdernos por los diferentes stands de patchwork, de scrap, de bisuteria, de pasta modelable,...
Como nos lo pasamos muy bien, si podemos, el año que viene volveremos.

dissabte, 22 de novembre del 2008

CREATIVA BARCELONA







Avui amb la Isabel i el seu fill Albert hem anat al Saló Creativa Barcelona, que com ja sabeu, va començar ahir i acabarà demà, i que s'organitza junt amb el Saló del Hobby. Com sempre ens ha agradat molt veure els diferents stands, però el que realment ens ha agradat més de fer, a part de comprar i visitar els stands, ha estat dos cursos que hem realitzat, un d'un davantal de cuina, aprenent com es posa un biaix directament a maquina i un altre un coixinet d'olor fet amb una agulla de cosir a màquina, especial per fer punt d'incrustació.
Visitant aquesta nova edició del Saló Creativa Barcelona ens hem adonat que ha evolucionat, que cada vegada arriba més als gustos de la gent que és dedica al món de les manualitats. És més actual.
En el camp del patchwork hi hem pogut veure a més del patchwork tradicional, que agrada també a molta gent, hem vist treballs molt novedosos, que donen moltes idees i permeten crear i deixar anar la imaginació, deixant-la volar sense límits.
Hem vist també molts stands dedicats a l’scrap i al punching que s’estan imposant entre les/els aficionades/ats a les manualitats i que com el patchwork donen molt de marge a la creativitat.
També ens hem adonat que el món de la bijuteria és un àmbit que té molt per explorar i el qual també permet crear.
També hem vist el procés de creació d’un grafit, llàstima que no hi poguessin participar els visitants interessats en la tècnica, al menys durant l’estona que els hem esta veient.

Hoy con Isabel y su hijo Albert hemos ido al Saló Creativa Barcelona, que como ya sabeis, comenzó ayer y acabará mañana, y que se organiza junto con el Saló del Hobby. Como siempre nos ha gustado mucho ver los diferentes stands, pero lo que realmente nos ha gustado más hacer, a parte de comprar y visitar los stands, ha sido dos cursos que hemos realizado, uno de un delantal de cocina, aprendiendo como se pone un biés directamente a máquina y otro un cojín de olor hecho con una aguja de coser a máquina, especial para hacer punto de incrustación.
Visitando esta nueva edición del Saló Creativa Barcelona nos hemos dado cuenta que ha evolucionado, que cada vez se acerca más a los gustos de la gente que se dedica al mundo de las manualidades. Es más actual.
En el campo del patchwork hemos podido ver además del patchwork tradicional, que gusta también a mucha gente, hemos visto trabajos muy novedosos, que da muchas ideas y permiten crear y dejar ir la imaginación, dejándola volar sin límites.
Hemos visto también muchos stands dedicados a l’scrap y al punching, que se están imponiendo entre las/los aficionadas/os a las manualidades y que como el patchwork dan mucho margen a la creatividad.
También nos hemos dado cuenta que el mundo de la bisutería es un ámbito que tiene mucho por explorar y que también permite crear
También hemos visto el proceso de creación de un graffiti un graffiti, lástima que no pudiesen participar los visitantes interesados en el técnica, al menos durante el rato que los hemos estado contemplando.






divendres, 21 de novembre del 2008

BLOCK OF THE MONTH QUILT COMPETITION




Estic subscrita a una revista online Stitching cow, que publica diferents blogs, un d'ells http://stitchingcow.blogspot.com/ promou una competició, un sorteig "Block of the Month Quilt Competition", podeu veure les característiques d'aquest quilt enllaçant a través d'aquesta imatge Si us hi voleu apuntar encara hi sou a temps!

Estoy subscrita a una revista online Stitching cow, que tiene publica blogs, uno de ellos http://stitchingcow.blogspot.com/ promueve una competición, un sorteo "Block of the Month Quilt Competition", podeis ver las características de este quilt enlazando a través de esta imagen
¡Si os queréis apuntar aún estáis a tiempo!

dijous, 20 de novembre del 2008

CREATIVA BARCELONA





Demà s'inaugura el saló Creativa, al pavelló 8 de la Fira de Barcelona, estarà obert del 21 al 23 d'aquest mes. I, on hi podreu trobar novetats de tots tipus de scrapbooking, décopage o patchwork, cursos de labors i de manualitats,... Pel que fa al Patchwork hi trobareu més de 25 expositors. I, també com l'any passat aquesta edició del saló Creativa es celebra junt amb el Saló del Hobby, més dedicat a un tipus d’oci més familiar.


Mañana se inaugura el salón Creativa, en el pabellón 8 de la Fira de Barcelona, estará abierto desde el 21 al 23 de este mes. Y, donde encontrareis novedades de todo tipo de scrapbooking, décopage o patchwork, cursos de labores y de manualidades,... En cuanto al Patchwork hay más de 25 expositores. Y, también como el año pasado esta edición del salón Creativa se celebra junto con el Saló del Hobby, dedicado a un tipo de ocio más familiar.

THE INTERNATIONAL FIBER COLLABORATIVE



The International Fiber Collaborative estrena nova web i anuncia el nou projecte del qual ja us n'havia parlat, "Interdependència". A més per commemorar l'aniversari de l'allunatge de la NASA, està preparant un pla pel 20 de juliol del 2009, està treballant des de fa mesos per aconseguir permisos del Huntsville Space & Rocket Center per embolicar un 334' anomenat Saturn V Rocket.
The International Fiber Collaborative estrena nueva web y anuncia el nuevo proyecto del que ya os hablé, "Interdependència". Además para conmemorar el aniversario del alunizaje de la NASA, está preparando un proyecto, para el 20 de julio del 2009; está trabajando desde hace meses para conseguir permisos del Huntsville Space & Rocket Center para envolver un 334' llamado Saturn V Rocket.

dimarts, 11 de novembre del 2008

ATC's

Acabo de rebre una ATC de la Teresita, d'Argentina, em va demanar de fer un intercanvi d'una ATC amb el tema de la tardor, i ja l'he rebut!

Acabo de recibir una ATC de Teresita, De Argentina, me pidió hacer un intercambio de una ATC con el tema del otoño, i ¡Ya la he recibido!

WIN 1 OF 3 QUILTS! = GUANYA 1 DE 3 QUILTS!


En el món dels bloggers s'està estenent el fet de promoure les visites als propis blogs per diferents mitjans. Aquest cop es tracta d'un sorteig de tres quilts. Només cal afegir un comentari al blog post “Win 1 of 3 quilts!” i, si voleu, teniu tres maneres més d’incrementar les vostres possibilitats de guanyar, complint algun dels requisits que demana la Dana la propietària del blog “Old Red Barn Co.” que promou aquest sorteig i en el qual hi podeu participar! Bona sort!

En el mundo de los bloggers se está extendiendo el hecho promover las visites a los blogs por diferentes medios. Esta vez se trata de un sorteo de tres quilts. Solo es necesario añadir un comentario al blog post “Win 1 of 3 quilts!” y, si queréis, tenéis tres maneras más de incrementar vuestras posibilidades de ganar, cumpliendo los requisitos que pide Dana, la propietaria del blog “Old Red Barn Co.” , que promueve este sorteo y en el que podéis participar. ¡Buena suerte!

In the word of bloggers is frequent to promote actions to increment the visits to their blogs. This time Dana, the owner of “Old Red Barn Co.” blog, is going to give three different quilts to three different winners, only adding a comment to her blog post “Win 1 of 3 quilts!”, and also, if you want, you have three different ways to increase your chances to win, only doing someone of the requirements that Dana is asking for to participate . Good luck!

dissabte, 8 de novembre del 2008

FALDILLA = FALDA

Avui he fet un curs de confecció amb la Consuelo, a Elsa Labors, es tractava de fer una faldilla crazy. Hem estat molt enfeinades tot el matí i pràcticament l'hem acabat.
Mireu diferents moments del procés.
Hoy he asistido a un curso de confección con Consuelo, en Elsa Labors, se trataba de hacer una falda crazy. Hemos estado muy atareadas toda la mañana y prácticamente la hemos acabado.
Ved diferentes momentos del proceso.




Aquestes són algunes de les faldilles, de les que falten, no en tinc fotos.
Estas son algunas de las faldas, de las que faltan no tengo fotos.





Què us han semblat? ¿Qué os parecen?