dissabte, 18 d’octubre de 2008

NINA SOFT = MUÑECA SOFT

Hola a tothom. Estic entusiasmada! Feia molt de temps, des que vaig començar a fer cursos monogràfics amb la Jacqueline, a Elsa Labors, que tenia ganes d'aprendre a fer nines amb la cara esculpida amb agulla, tècnica per realitzar cares amb relleu. Avui per fi he pogut fer aquest curs! Aquesta és la nina que farem!
Hola a todos, ¡Estoy entusiasmada! Hacía mucho tiempo, desde que empecé a hacer cursos con Jacqueline, en Elsa Labors, que tenía ganas de aprender a hacer muñecas con la cara esculpida con aguja, técnica para realizar caras en relieve. ¡Hoy, por fin, he podido hacer este curso! ¡Esta es la muñeca que realizaremos!

Mireu el resultat! Encara no està acabada, però la cara si, i en conjunt ja es veu com serà!
Mirad el resultado! Aún no está acabada, pero la cara si, y en conjunto ya se ve como será!

Aquestes són algunes de les fotografies que es varen fer durant el curs.
Aquí, estem la Isabel i jo treballant molt concentrades, amb la Jacqueline al fons.
Estas son algunas de las fotografías que se hicieron durante el curso.
Aquí estamos Isabel y yo trabajando muy concentradas con Jacqueline al fondo.Aquesta es la foto final de la Jacqueline i de les alumnes que quedàvem a classe abans de plegar, cadascuna amb la seva nina
Esta es la foto final de Jacqueline y de las alumnas del curso que aún estábamos en clase a última hora, cada una con su muñeca.Vam quedar totes molt satisfetes i amb ganes de tornar a repetir!
¡Quedamos todas muy satisfechas y con ganas de repetir!

6 comentaris:

María Isabel ha dit...

Hola Josepa, soy Maria isabel de Uruguay, te vengo a visitar tambien pertenezco al foro Buenos Aires quilting, me gustaron mucho las muñecas soft, voy a seguir visitando tu blog.Cariños

Josepa ha dit...

Hola María Isabel, Estoy encantada que accedas a mi blog, como habrás visto, ayer publiqué una noticia sobre el Foro de Buenos Aires Quilting. Este blog siempre estará abierto a todo lo relacionado con el Patchwork, considera que es un sitio por el que puedes darte a conocer y a la vez que te conozcamos nosotras.
Un cordial abrazo

YLÈNIA ha dit...

Hola Josepa, per fi he trobat el teu blog, i m'ha costat molt. Es molt chulo, m'aniré conectant per veure que fas.

Petons

Josepa ha dit...

Gràcies Ylènia, al menys si no ens podem veure els divendres, sabrem coses l'una de l'altre
Una abraçada

YLÈNIA ha dit...

Doncs si, perquè encara que no t'ho creguis, se't troba molt a faltar, a clase faltes tu. La Barbara i jo ho comentem sempre.

Josepa ha dit...

Gràcies guapes!
Una abraçada