dimarts, 28 d’octubre del 2008

INTERNATIONAL FIBER COLLABORATIVE

Ja fa quinze dies vaig conèixer, a través de la Isabel, l'obra de l'artista visual Jennifer Marsh, com que el tema em va interessar vaig cercar per internet més documentació:

Jennifer Marsh, escultora, preocupada per la seva comunitat, es va qüestionar el fet de si l'escultura ha de ser una forma d'art tancada, i de si els artistes poden tenir una participació activa en els assumptes de les seves comunitats, com a conseqüència va crear un projecte anomenat International Fiber Collaborative creant escultura activa amb i per la comunitat. L'objectiu de la International Fiber Collaborative es proporcionar una oportunitat a la gent que disfruta treballant artísticament amb qualsevol tipus de fibres, siguin artistes professionals. aficionats o estudiants, per tal que junts puguin expressar la seva preocupació sobre l'extrema dependència del món en el petroli. El projecte d'aquest any s'anomena "World Reclamation Art Project (W.R.A.P.)". Els participants van fer ganxet, mitja, van cosir, van apedaçar, o van fer collage, resultant uns panels de 3 peus (91.4 cm) quadrats on cada participant va expressar el que el preocupa sobre aquest tema. Els participants simplement dissenyant, creant aquests panels i participant en el projecte, estan manifestant el que els inquieta d'aquest tema a la resta del món. Tots els panels van ser cosits junts per cobrir completament una estació de benzina a centre de l'estat de Nova York.
Ya hace unos quince días Isabel me facilitó una información sobre la artista visual Jennifer Marsh, como me interesó, busqué más información en Internet:

Jennifer Marsh, escultora, preocupada por su comunidad, se cuestionó si la escultura tiene que ser una forma cerrada de arte, y si los artistas pueden tener una participación activa en los asuntos de sus comunidades, como consecuencia de esto creó un proyecto llamado International Fiber Collaborative creando escultura activa con y para la comunidad. El objetivo de la International Fiber Collaborative es proporcionar una oportunidad a la gente, que disfruta trabajando artísticamente con cualquier tipo de fibras, sean artistas profesionales, aficionados o estudiantes, a fin de que juntos puedan expresar su preocupación sobre la extrema dependencia del mundo en el petróleo. El proyecto de este año se llama "World Reclamation Art Project (W.R.A.P.)". Los participantes hicieron ganchillo, punto de media, cosieron, apedazaron, o hicieron collage, resultando unos paneles de 3 pies (91.4 cm) cuadrados donde cada participante expresó lo que le preocupa sobre este tema. Los participantes simplemente diseñando, creando estos paneles y participando en el proyecto, están manifestando lo que les inquieta de este tema al resto del mundo. Todos los paneles se cosieron juntos para cubrir completamente una gasolinera del centro del Estado de Nova York.
Aquest és el resultat Este es el resultado
http://www.internationalfibercollaborative.com/
Podeu veure una entrevista a Jennifer Marsh a: Podéis ver una entrevista a Jennifer Marsh en:
http://www.youtube.com/watch?v=RSAaV-d2s8Y&feature=related
Podeu veure el procés de la instal·lació dels panels a: Podeis ver el proceso de la instalación de los paneles en:
http://www.youtube.com/watch?v=neOqItgVoTY&feature=related